Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης στον Δήμο Γλυφάδας

Το γραφείο πολιτισμού του Δήμου Γλυφάδας σε συνεργασία με την «Ειδική Παιδαγωγό και Ψυχολόγο Κατερίνα Φίλη» διοργανώνει Ημερίδες Ψυχοπαιδαγωγικής Συμβουλευτικής κάθε ΣΑΒΒΑΤΟ, 11π.μ – 2μ.μ στο «Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας». 

Σας θέλουμε μαζί μας ξεκινώντας από την Σάββατο 7 Φεβρουάριου για να ανακαλύψουμε της βαθύτερες πτυχές της ψυχής μας και να βοηθήσουμε στης δύσκολες συνθήκες που γεννάει η καινούργια εποχή.
Από την ημέρα αυτή, και μετά θα γίνουμε μια μεγάλη παρέα και θα διοργανώνουμε εκδηλώσεις που θα έχουν στόχο την ψυχική μας υγεία και τη δημιουργία νέων γνωριμιών.
Σας περιμένουμε
Με αγάπη
ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Βάνα Μπάρμπα
ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ- ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.
Κατερίνα Φίλη 6946905802 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Άλσους 15, 166,74, Τηλ: 2108912300, Fax 2108947719 email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γραφιστική Επιμέλεια: Χρυσομαλίδη Βασιλική.

Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης στον Δήμο Γλυφάδας