Ενωση Ελλήνων Φυσικών

eeflogo 2

H Ε.Ε.Φ. είναι Επιστημονικός Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που εκπροσωπεί τους Έλληνες επιστήμονες της Φυσικής, των Τεχνολογιών Φυσικής και Επικοινωνιών και άλλων σχετιζόμενων κλάδων.

Στη, Λάρισα τον Μάρτιο του 2012 η Ενωση Ελλήνων Φυσικών διοργάνωσε Εκπαιδευτικές Συναντήσεις με θέμα « Ευπαθείς Ομάδες – Η διαχείρισή τους στο Σχολικό Περιβάλλον» για καθηγητές της Β/θμιας εκπαίδευσης,με σκοπό την επιμόρφωσή τους σε θέματα Ειδικής Αγωγής Ως μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της Ενωσης Ελλήνων Φυσικών, συμμετείχα με εισήγηση σ ένα θέμα που απασχολεί εκπαιδευτικούς και μαθητές, « Προβλήματα Συμπεριφοράς και Πειθαρχίας στην τάξη».

«Εξοικονόμηση Ενέργειας – Προστασία του Περιβάλλοντος»…μετά τον έπαινο από την Βαλκανική Ενωση Φυσικών, στον Βαλκανικό Διαγωνισμό για το περιβάλλον το 2009, παρουσίασα την εργασία μου στο Τριήμερο Συνέδριο για το Περιβάλλον της Ενωσης Ελλήνων Φυσικών , στη Δημητσάνα τον Μάιο του 2011.

«Η διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες» ήταν το θέμα της ομιλίας μου στο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο

« Η Φυσική στην τάξη» που διοργάνωσε η Ενωση Ελλήνων Φυσικών στην Ερέτρια , 28-30 Ιανουαρίου του 2011.

View the embedded image gallery online at:
http://kfmodernpsychology.com/seminaria/43-eef#sigProId35867ad159